Houten jaloezieën

Met hout zorgt u voor warmte in uw interieur. Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, bieden privacy en lichtregeling en voegen een tijdloze charme toe aan uw ramen.

Aluminium jaloezieën

Ga voor een strakke en moderne uitstraling met aluminium jaloezieën. Met hun slanke ontwerp en duurzame constructie bieden ze een moderne oplossing voor het regelen van licht in elke ruimte.

Wood weave blinds

Een wood weave blind is houtlook binnenzonwering in de vorm van een optrekgordijn. Met een natuurlijke uitstraling en duurzaam karakter is deze innovatieve raamdecoratie een fijne en mooie oplossing. Door het materiaal is het zeer geschikt voor vochtige ruimtes.

Horren

Houd vervelende insecten buiten terwijl u toch geniet van frisse lucht met onze horren. Beschikbaar in verschillende soorten en maten bieden ze een effectieve en discrete oplossing om uw huis vrij te houden van ongewenste bezoekers.

Plissé hordeuren

Ervaar het gemak van een naadloze overgang tussen binnen en buiten met onze plissé hordeuren. Deze innovatieve deuren zijn niet alleen effectief tegen insecten en andere beestjes, maar bieden ook een elegante en ruimtebesparende oplossing voor uw deuropeningen.

TOP
×