Hoe werkt het?

Heeft u interesse in luxe raamdecoratie? K&S Raamdecoratie staat garant voor kwaliteit en de beste service. We begrijpen dat onze klanten op zoek zijn naar meer dan alleen functionele raambekleding, namelijk naar een stijlvol ingerichte woning en ontzorgd worden in het aankoopproces. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zelf geen omkijken heeft naar de uitvoering.

Om dit te onderbouwen, vertellen we u graag wat u van ons mag verwachten

01

Neem contact met ons op

Wanneer u klaar bent om uw ramen te transformeren, neemt u contact met ons op. U kunt ons bellen, e-mailen of ons online contactformulier invullen. Vertel ons uw wensen en behoeften, en wij staan klaar om u te helpen.
02

Wij komen bij u langs

We plannen een afspraak in om bij u langs te komen. Tijdens dit bezoek zullen onze deskundige adviseurs uw woning bekijken en bespreken wat uw voorkeuren zijn. We laten u stalen zien van onze verschillende producten, zodat u een idee krijgt van wat er mogelijk is.
03

Inmeten

Na het adviesgesprek voeren we alle nodige metingen uit, zodat uw raamdecoratie perfect past en er professioneel uitziet.
04

Offerte uitbrengen

Op basis van de informatie die we hebben verzameld, stellen we een gedetailleerde offerte op die is afgestemd op uw behoeften en budget.
05

Plaatsen raamdecoratie

Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen we een geschikt moment in voor het plaatsen van uw nieuwe raamdecoratie. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige plaatsing, zodat u hier snel van kunt genieten.

Raamdecoratie op maat bestellen

K&S Raamdecoratie streeft ernaar om uw ervaring met het kiezen en laten plaatsen van raamdecoratie zo naadloos mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op.

TOP
×