Open weave

Geniet van de perfecte balans tussen licht en privacy met onze open weave raamdecoratie. Deze elegante gordijnen filteren het zonlicht subtiel en voegen een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Brandwerende gordijnen

Veiligheid staat voorop met onze brandwerende raamdecoratie. Gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen bieden onze brandwerende gordijnen gemoedsrust en bescherming.

Akoestische gordijnen

Onze akoestische gordijnen combineren functionaliteit met stijl. Door tussen 2 stoffen molton te plaatsen, kunnen we geluid absorberen en ongewenste geluidsreflecties verminderen, terwijl we tegelijkertijd de luxe uitstraling behouden. Laat uw ramen niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een optimale akoestiek.

Akoestische wandpanelen

Onze akoestische wandpanelen bieden een elegante oplossing voor geluidsabsorptie in uw woning. Met een breed scala aan stoffen en ontwerpen leveren we panelen die perfect aansluiten op uw interieur, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een aangename akoestiek.

Overige raamdecoratie ideeën

Naast bovenstaande producten bieden we een scala aan aanvullende opties, waaronder raamdecoratie op maat en speciale afwerkingen, zodat uw raamdecoratie perfect aansluit op uw unieke stijl en behoeften.

TOP
×